<

Героїчну професію обіймають не тільки чоловіки: жіноче обличчя рятувальників Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 5.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливішої професії, ніж професія рятувальника. Цю професію обіймають непрості люди, люди з великою силою волі, люди, які здатні пожертвувати своїм життям, заради життя ближніх, люди, які незважаючи ні на що, готові кинутися на допомогу. Таку героїчну професію обіймають не тільки чоловіки, а й жінки.

Жінки, на рівні з чоловіками-рятувальниками, захищають життя та безпеку наших людей, забезпечують повсякденну діяльність підрозділів.

У Нововолинському міському відділі також працюють жінки, серед яких провідний інспектор Нововолинського МВ УДСНС України у Волинській області Тетяна Баранчук. На цій посаді працює уже 5-й рік.

Проводить заходи із навчання населення правил безпеки життєдіяльності та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій. Висвітлює в засобах масової інформації оперативну діяльність підрозділу пожежно-рятувальної служби.

А напередодні жіночого свята, нововолинські рятувальники привітали весь свій жіночий колектив.

У пресслужбі управління ДСНС Волині зазначили, що у підрозділах служби 101 області працює 167 жінок.

Вони обіймають різні посади – диспетчери, лікарі, інспектори наглядового блоку, бухгалтерки, спортсменки, психологи, фахівці відділу персоналу, цивільного захисту, навчально-методичного центру та виставки, співпрацюють із ЗМІ та громадськістю, здійснюють аналітичну роботу та контроль за документообігом, забезпечують роботу комп’ютерних систем, дбають про ресурсне забезпечення та естетичну складову умов праці. Усі і кожна з вас – професіонали на своєму робочому місці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок