<

Французькі інвестори хочуть побудувати цех для виробництва інвалідних візків у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 2.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2562
/ коментарі 2

31-го січня у Нововолинську відбулася зустріч із представником міжнародної організації «Ротарі» Ксав’є Пако, президентом-засновником міжнародної ГО «Ротарі-Київ-Бальзак» Володимиром Пилипенком і депутатом міської ради Богданом Бадзюнем.

Дороговартісне обладнання, яке передали Нововолинській ЦМЛ під час попереднього візиту, сприяє роботі хірургів і полегшує лікування пацієнтів, інформує очільник міста Борис Карпус у фейсбуці.

“Розглядаємо можливість навчання наших лікарів у країнах Європи, а також отримання нового обладнання для НЦМЛ”, – йдеться у дописі.

За підтримки «Ротарі» планують розвиток бібліотек, поповнення їх фондів новою літературою, створення паркових зон у місті.

За словами Карпуса, ще один важливий напрямок, який зацікавив французьких гостей – вільна економічна зона в Нововолинську.

Інвестори мають намір збудувати цех для виробництва візків для людей з інвалідністю. Оглянули індустріальний парк і побували на підприємстві «ДЕНК ТПР».

“Ми вітаємо новий бізнес у Нововолинську й готові всіляко сприяти”, – підсумував мер.




коментарів: 2
  1. Ротарі-міжнародна організація клубів для зустрічей членів клубів. Більше нагадує масонів: для вступу потрібна рекомендація діючих членів, вступний внесок, зутрічі – закриті, тільки для членів клубу. Не повідомляється нічого про економічні інвестиції.
    Гранти можуть отримати тільки діючі члени Ротарі. Діяльність Ротарі, статут, статутні фонди і суми грантів не публічна інформація. Так що панове – кєровніки міста, це більше нагадує тих інвесторів, що вже приїжджали до міста і на яких влада міста потратила сотні тисяч з кишень нововолинців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота