<

Фото дня. «П’ятачок гуляє»: знову показали порушників карантину в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 27.04.2020 / Нововолинськ, Фото дня / , /
Перегляди
52
/ коментарів 5

У мережі 27-го квітня з’явилися світлини, на яких показали, як порушують карантин в Нововолинську у сквері на Шахтарському мікрорайоні.

Інформацію опублікуквали в фейсбуці на сторінці Нововолинськ.

“«Пятачок» гуляє. Знову викладають фото, де показують, як ігнорують карантин. Люди вийшли на вулицю, розпивають спиртні напої, курять і просто спілкуються на лавочках. Хороша погода”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, побідний допис і світлини були опубліковані в фейсбуці 24-го квітня.

Показали, як порушують карантин «зібраннями на п’ятачку» в Нововолинську

Якщо ви маєте фото, які ми можемо використати в рубриці «Фото дня» на інтернет-виданні «БУГ», надсилайте їх у повідомлення на фейсбук-сторінку видання з коротким підписом або на скриньку bugorgua@gmail.com.




коментарів: 5
  1. не вводіть людей в оману! Громадяни приймають в себе антисептик, димом дезінфікують особисті речі та голосно діляться правилами як захистити себе від коронавірусу covid-19! Вони не можуть бути без масок! Без них просто не пустять до закладу за ємкістю антисептика!

  2. 14 осіб могли б заплатити по 17 тис. грн. штрафу. Одним махом поповнився би бюджет на суму, більшу як 200 тис. грн.

  3. Зато наша *доблесна* Поліція звітує шо все під контролем. А працівники поліції отримують від 10 тисяч гривень зарплати і вище, з наших з вами податків. Скажіть мені будь-лска — хто буде штрафувати поліцейських штрафами від 17 до 34 тисяч гривень – за невиконання своїх службових обовязків. Чекаю на вашу відповідь. Дякую !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа