<

Фан-зона Євро-2020: як вболівали нововолинці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 4.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1424
/ коментарі 3

У фан-зоні на літній естраді Нововолинського міського парку культури та відпочинку за матчем Україна – Англія спостерігали сотні вболівальників.

Нагадаємо, Євро-2020 увійшло в історію для збірної України. Збірна України вперше вийшла в плей-офф, вперше зіграла в чвертьфіналі.

Чимало нововолинців дивилися матч національної команди у спеціальній фан-зоні, де можна було відчути атмосферу великої гри. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив міський голова Борис Карпус, який теж спостерігав за футбольним поєдинком у фан-зоні.

Вона була облаштована для того, щоб містяни могли разом переглянути матч 1/4 Євро-2020, в якому збірна України з великим рахунком (4-0) поступилась футбольній збірній Англії.

“Дякую нововолинцям, які згуртувалися і прийшли вболівати за збірну! А також організаторам за облаштовану фан-зону.Участь нашої збірної у чверть фіналі і зустріч на полі з однією з найсильніших команд – дуже високий показник. Успіхів нашим хлопцям і велика вдячність від усіх вболівальників! Разом до нових перемог!”, – зазначив мер Нововолинська.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок