<

Для пораненого військового з Нововолинська відкрили збір на лікування та реабілітацію

15:08 | 15.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3071
/ Коментарі відсутні

Рідні, а саме сестра, та друзі нововолинця Олександра Марчука, військового 100-ї бригади звертаються до небайдужих з проханням допомогти йому фінансово на лікування та реабілітації.

[Оновлено] Батько військового в соцмережі подякував небайдужим за допомогу. Додав, що він з сином знаходиться у Вінниці і особисто про допомогу не звертався, це ініціатива друзів, побратимів Олександра.

«Вдячний всім, особливо хто перераховував 30 грн, вони дорожчі за тисячі. Лікуємось безплатно, лікуємо переломи,осколки,контузію. З четверга переходимо до операцій на очах, в Вінниці він пацієнт номер один. Треба буде допомогу- звернуся, залишаться кошти, передамо на лікування в 100 бригаду», – написав він.

Олександр – боєць 100-ї окремої бригади територіальної оборони, який пішов до лав ЗСУ у перші дні повномасштабного вторгнення.

Протягом останнього року він виконував бойові завдання в Донецькій області, де потрапив під вогневе ураження противника та отримав осколкове поранення обох ніг, плеча, поранення легень, зазнали травм очі, на даний час спостерігається втрата зору.

Військовий потребує дороговартісного лікування та тривалої реабілітації, однак допомога небайдужих може прискорити процес відновлення, аби він міг повернутись до повсякденного життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота