<

Для муніципальної варти Нововолинська придбали автомобіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 13.12.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5734
/ коментарів 15

13-го грудня муніципальна варта Нововолинська отримала новий службовий автомобіль «Рено».

Про це повідомив нардеп Ігор Гузь на сторінці у фейсбуці.

Цей транспортний засіб надасть змогу більш оперативно вирішувати завдання, які стоять перед муніципальною вартою, сказав нардеп.

Така закупівля стала можлива завдяки коштам соцеконому в сумі 600 тисяч гривень, які виділили з держбюджету за сприяння Ігоря Гузя.

Міський голова Борис Карпус зазначив, що Нововолинська громада розширилася, додалися села, тому реагувати на виклики мешканців щодо благоустрою, безпеки потрібно і там. Цей автомобіль надасть змогу муніципальній варті швидше виїжджати, патрулювати та запобігати шкідливим явищам, каже мер.

“Не покладаючи рук будемо далі працювати. Благоустрій, санітарний стан міста та правопорядок – це найголовний пріоритет муніципальної варти Нововолинська”, – сказав керівник Сергій Смолярук.

Гузь також додав, що триває ремонт в офісі муніципальної варти, він буде розташований на вулиці Святого Володимира. На роботи було виділено 1 млн гривень держсубвенції.

Фото – Нововолинська міська рада.




коментарів: 15
  1. О, навіть зла чорна бандерівка повеселіла.
    Чому їхній кримінальний ватажок ше на волі?!

  2. Порядок буде в місті! “Вартові” нарешті будуть штрафувати всіх підряд і селян і містян!

  3. Машина є, поліція з з/п більш як 20000.00 грн. є, тепер залишилося знайти дурнів які б ганяли наркоманів, валютників і т.д.

  4. Приємно відзначити, що відбуваються зміни в нашій громаді. Отримання автомобіля для муніципальної варти дасть можливість ефективніше вирішувати завдання, які стоять перед муніципальною вартою. Дякую народному депутату Ігорю Гузю за сприяння у виділені коштів з державного бюджету.

    • Які завдання конкретно ??? Що вони конкретно ЗРОБИЛИ за цілий рік ??? склали пару протоколів за сміття та бабульку накрили з пачкою сигарет ????? не смішіть людей а витратили на них за цей час більше 2-х мільйонів гривень ВДУМАЙТЕСЬ !!!!!!!!!

      • А хто вам сказав, що вони мають щось робити? Це особиста охорона мера, яка постійно знаходиться на другому поверсі, направо від кабінета мера.

      • Я скажу що вони зробили, ганяли бабусь які морквою або молоком торгують, на 15-мікрорайоні і біля стадіону…

  5. Валютчиків, які порушують всі закони України – ганяти будуть? Чи тільки бабусь з села які продають свою продукцію в невстановленних місцях?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота