<

Діти не мають де подітися, а міській владі байдуже – активіст Лукашук з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 31.07.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 2

За 30 років кермування містом влада Нововолинська не спромоглася подбати про те, аби зробити щось для дозвілля дітей.

У цьому переконаний громадський активіст Микола Лукашук, – передає Нововолинський портал.

“Моя найперша та найголовніша претензія до міської влади – це те, що за багато років перебування у керівних кріслах вона так і не змогла впоратися з великим питанням – чим зайняти дітей. Якщо брати до уваги окремо 15-ий мікрорайон, то ця проблема тут просто глобальна. Діти не мають де подітися. Батьки теж бідкаються, тому що не знають, чим зайняти свою малечу”, – сказав активіст у відеозверненні, яке розмістив на своїй сторінці у соцмережі.  

Микола Лукашук пригадав також і нещодавній випадок, коли у Нововолинську дитина потрапила під колеса інкасаторського авто. 

“Чому це сталося? Бо діти просто не мають де подітися, – пояснює активіст. – Немає звичайного скейтмайданчика, який за стільки років свого кермування містом влада вже могла б облаштувати. Те, що майданчики для наших дітей потрібні, бачать всі, окрім нашого міського голови та влади загалом. Вони чомусь постійно зайняті якимись своїми важливішими питаннями. Але порядку в місті це не додає”, – зазначає активіст,

Тож Микола Лукашук звернувся до молодих людей Нововолинська, які вже незабаром підуть на вибори. 

“Зробіть своє місто кращим”, – сказав він та закликав молодь зробити правильний вибір.  




коментарів: 2
  1. У школі #2 колись був скейтмайданчик, не великий але був. Я звісно не захищаю нашу владу але і на людей потрібно дивитися, у нас що не зроблять то одразу же вандали це потрощать…

  2. Через дорогу від АТБ на 15 м-ні, і до головної дороги НВ- ВОЛ.-ВОЛИНСЬК, такий можна було б парк з деревами та майданчиками для дітей зробити, площи хватало. Не все зразу, але потихенько довели б до пуття. Я думаю і “Кроноспан” допоміг. А так продали землю. Щось будується, не якого паспорта на об’єкт, не загороджено. Діти вже там кучкуються, до біди не далеко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота