<

Деталі ДТП з наїздом на пенсіонерку в Нововолинську. Пошук свідків події

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 15.02.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

13-го лютого у Нововолинську неподалік магазину “Для вас”, що на 15-му мікрорайоні, під колеса автомобіля марки  «Renault Laguna» потрапила пенсіонерка.

76-річна жінка була госпіталізована у травматологічне відділення. У неї виявлено перелом ребер.

Як інформувалося раніше, за кермом автомобіля перебувала  22-річна мешканка Нововолинська. Рухаючись заднім ходом, жінка скоїла наїзд на пенсіонерку.

” — Наразі стан пацієнтки – задовільний. Полежить у нас “гострий” період – днів 7-10 та піде на амбулаторне лікування в полікініку. Більше хвилювань за рідних, аніж за себе”, – повідомив завідувач травматологічного відділення Тарас Родзь.

Інтернет-видання “БУГ” звернулося за коментарями до поліції.

” — На даний час проводиться досудове розслідування. Також призначена судово-медична експертиза. На даний час особа перебуває на лікуванні, експертиза ще не виконана. Говорити хто винний, а хто ні – поки рано. Якщо жінка сама впала – будемо проводити слідчий експеримент і дивитимемося, чи водій мав можливість виявити перешкоду та уникнути наїзду.

А стосовно самої території, де відбулася ДТП, то вона схожа на тротуар. Якщо по планах міста такий факт підтвердиться, то і це буде враховуватися”, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Нововолинського відділу поліції Андрій Литвин.

Зауважимо, що подія викликала резонанс на сайті інтернет-видання “БУГ” серед читачів. Свідки ДТП почали активно коментувати ситуацію.

“Бабуся йшла в магазин і впала при тому що була слизька дорога… І так її зачепили машиною тільки через те, що вона вже лежала на землі і побачити було неможливо ні в дзеркалі, ні ззаду. Це бачило багато свідків, які, до реч, і поліції так і сказали. Тому не треба перебільшення”, –  пише Громадянин.

“Жінка йшла не по проїжджій частині, а дівчина збила її ззаду в спину і протягла 4 метри, поки люди не почали кричати, щоб вона зупинилася, коли побачили жінку під колесами. Є відео з магазину, де все зазнято і докладено до розгляду справи. Коли жінку забрала швидка, вона прийшла в лікарню і просила розписку, що пенсіонерка не має до неї претензій , бо по її словах, їй потрібно було перевезти свою “бляху” через кордон (5-ти денний термін піджимав). І побігла купляти псевдо свідків, нібито жінка впала, а та не побачила і просунула її машиною”, – коментує ситуацію MASOR 07.

Просимо свідків цієї події звертатися до Нововолинського відділку поліції або до редакції інтернет-видання “БУГ”. Телефонуйте за номером  +38 (096) 285-45-34 чи надсилайте повідомлення на пошту bugorgua@gmail.com.

Інтернет-видання “БУГ” бере цю ситуацію на контроль.




коментарів: 2
  1. Правила ПДР стверджують, що водій повинен рухатися зі швидкістю, яка не повинна створювати небезпеки для оточуючих. Там не пишеться яким – заднім чи переднім ходом. А те, що “бабуся сама впала”, “неможливо було її лежачу побачити”, “ненароком зачепила”, “старенька вирішила покінчити життя самогубством” чи “дівчина поспішала зареєструватись на своїй блясі” – це від лукавого. Однозначно: винна водій. І якщо поліцаї, розслідуючи цю справу будуть мудрі, то ніколи не звинуватять бабульку у ДТП. Бо у суді, це 100% виграшна справа. Правда, із нашими нововолинськими суддями, гм, є велика проблема…

  2. Те, що біля того магазину не вбито купу людей-це щасливий збіг. Тому що авто їздять по тротуару біля магазину, раніше такого неподобства там не було. Обнагліли водії до краю, заїжджають на тротуар і висовуючи руки з грошима прямо з авто купують у бабусь якусь городину. На тротуарі часто дуже багато діток і водії на швидкості їдуть. Поліції потрібно встановити знак заборони заїзду на тротуар, а порушників штрафувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер