<

Депутат Нововолинська запропонував закрити ще два радянських панно в центрі міста

11:09 | 30.05.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
656
/ коментарі 4

Депутат Валерій Мних на сесії звернувся з пропозицією закрити ще два радянських панно на майдані Незалежності у Нововолинську.

Він запропонував це питання доручити комісії з декомунізації, щоб вони розглянули та зробили свій висновок. Йдеться про мозаїку, яка на будинках над закладами «Фелічіта» та «База».

Додав, що можливо там розмістити щити для реклами та отримувати надходження до бюджету, які можна направляти на потреби ЗСУ.

Міський голова Борис Карпус пояснив депутатам: «На майдані Незалежності є чотири панно, два з них, з явною символікою срср, – закрили. Щодо інших двох – була нейтральна позиція, зараз є звернення депутата, комісія буде вивчати це питання».

Також голова громади попросив депутатів зважати на те, що вартість одного полотна, яким закрили панно, близько 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, в серпні 2023 року у центрі Нововолинська закрили радянські панно.




коментарів: 4
  1. Можна звернутися до бізнесменів, які мають патріотичну та цілком притомну позицію, на відміну від інших… Хто заборонить? Не у бюджетних грошах справа, а у відсутності винахідливості та ділового мислення у деяких високих місцевих керівників. Не одними тільки презентаціями, відрядженнями, конференціями, нагородженнями, проводами дітей на відпочинок тощо, має позиціонувати себе перед виборцями міська влада. Але й сміливістю, правдою, непохитною патріотичною позицією та повсякденною турботою про людей. Не бачу цього всього, у повному об’ємі. Я щось збрехав?

  2. Немає більше проблем в місті….панно мішає…спить і сниться йому в кольорі…це символіка шахтарського міста, там радянського нічого немає

    • Прошу надати інформацію, де саме є символіка шахтарського міста. Зокрема на панно з жінками в національних костюмах, де окрема в кокошніку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця