<

Через покупку психотропів в інтернеті нововолинця оштрафували на 17 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 19.03.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Нововолинцю, який у жовтні 2020 року купив в інтернеті психотропні речовини та отримав їх у відділенні «Нової пошти» Нововолинська, призначили 17 тисяч гривень штрафу.

Так, згідно вироком Нововолинського міського суду чоловік 10-го жовтня 2020 року через інтернет віднайшов оголошення з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин. Надалі, в ході електронного листування в телеграмі, замовив психотропні речовини – обіг яких заборонено PVP, після чого здійснив їх оплату, переказавши грошові кошти через електронний сервіс.

13-го жовтня о 09:19, знаходячись у відділенні «Нова пошта №2», що знаходиться на проспекті Перемоги, 19 у Нововолинську, забрав посилки з придбаними психотропними речовинами.

Однак, цього ж дня через годину правоохоронці в присутності двох понятих зупинили молодика поблизу будинку №19 на проспекті Перемоги і той віддав їм полімерний пакет з кристалічною речовиною, яка, згідно висновку експертизи містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, масою 0,6852 г., обіг якої заборонено законодавством.

Проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне придбання, зберігання без мети збуту психотропної речовини).

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 17 тисяч гривень штрафу. Також злодію доведеться сплатити в дохід держави 654 гривні за проведення товарознавчої експертизи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота