<

Через коронавірус на карантин закривають п’ять шкіл та ДНЗ №7 у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 2.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську рекомендовано призупинити освітній процес у закладах загальної середньої освіти  №3, №4, №5, №6, ліцеї №8 та у дошкільному навчальному закладі №7  з 5-го  по 9-те жовтня. Таке рішення пов’язане із ситуацією, яка склалася  в освітніх закладах у зв’язку зі спалахом коронавірусної інфекції COVID-19.

Відповідне рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 2-го жовтня, – інформують на сайті міста.

За словами секретаря міськради Андрія Сторонського, нині у школах велика кількість вчителів та дітей відсутні, у багатьох із них підтверджений Covid-19.

“Ситуація із коронавірусом різко погіршилася в усій країні. У Нововолинську за останню добу виявили 18 нових випадків. Ми щодня реєструємо  близько 20-ти хворих на коронавірус  і найбільше хворіють організовані колективи”, – зазначив Сторонський.

Як повідомила начальниця управління освіти Ольга Лакиш, у деяких закладах хворіють понад 30% працівників. Половина з них уже отримали позитивні ПЛР-тести. Серед дітей захворюваність невисока. Підтверджений діагноз Covid-19 діагностували у двох школярів.

Враховуючи дану ситуацію, управління освіти пропонує у цих 5-ти закладах освіти та одному дошкільному навчальному закладі тимчасово припинити роботу. Зокрема у робочому порядку директори даних закладів вирішать, яким чином проходитимуть заняття, адже у деяких школах кількість хворих вчителів настільки велика, що навіть дистанційно провести заняття немає кому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок