<

Через карантинні обмеження центральний ринок у Нововолинську змінює «базарні» дні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 12.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
39
/ коментарі 4

Центральний ринок у Нововолинську, що на вулиці Героїв АТО, у зв’язку із введенням «карантину вихідного дня», змінює дні роботи.

Зазначимо, працював ринок завжди три дні на тиждень: четвер, субота та неділя. Як повідомив директор Ігор Федоришин, визначили інші дні: середа, четвер, п’ятниця.

«В рішенні Кабміну про роботу ринків у «карантинні вихідні» не згадується. Попередньо адміністрацією визначили такий графік. Якщо буде дозволено роботу ринку у вихідні, він може працювати і 5 днів у тиждень», – розповів директор.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 11-го листопада підтримав запровадження в Україні так званого карантину вихідного дня з 14-го і щонайменше до 30-го листопада.




коментарів: 4
  1. я взагали не розумию таки тупи змини. або закривай або не закривай. вводять цю карантинни вихидни щоб люди не йшли и не заражались. ти ж не закрив а перенис робочи дни. то якщо людина хотила пити на базар в недилю-то вона пиде в пятницю. шо заразиться в недилю-шо заразиться в пятницю. ВИД ПЕРЕСТАНОВКИ ДОДАНКИВ-СУММА НЕ МИНЯЕТЬСЯ!!!! ТУПИСТЬ.

    • Ні.Не те саме. Неділя і субота вихідний день у більшості працюючих людей. А пятниця робочий. Мало хто захоче після восьми а то й 10 годинного робочого дня пертись на базар.Вона піде в звичайний магазин,купить там все що їй потрібно,нехай з переплатою.

  2. Таке враження, що ті, хто при владі хворіють на запалення мозку. Який може бути карантин вихідного дня, коли діти відвідують школи та садки? Чи коронавірус виходить на прогулянку виключно в суботу та неділю?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя