<

Брудна дорога: після припису муніципалів проїжджу частину у Нововолинську не прибрали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 3.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1336
/ коментарі 3

Після виявлення муніципальною вартою вивезу бруду із будівництва по вулиці Павлова 29-го липня, станом на 3-тє серпня дорогу ніхто не прибрав.

Для усунення порушень та з вимогою прибрати бруд було виписано припис зі строком виправлення благоустрою 2 доби.

Нагадуємо, як повідомляла раніше муніципальна варта, у разі не виконання припису буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Норма вищезгаданої статті передбачає накладення штрафу від 850 до 1700 гривень. Рішення про накладення адміністративного стягнення буде прийняте адміністративною комісією за місцем проживання правопорушника, куди відповідно до норм ст.218 КУпАП буде направлено адміністративні матеріали.




коментарів: 3
  1. Вибачте, а де джерело “забруднення”? Людська ділянка, чи таки дорога, яку порив Нововолинськводоканал? То можливо одразу штраф на них, чи міську раду, за порушення правил благоустрою.
    “Як шкода”, шо така справедлива і адекватна муніципальна варта не з`явилася раніше, якраз під час робіт з прокладання труб. О там золота жила була- всіх хто виїжджає з вулиць, які водоканал перетворив на поле би штрафували. А там би й до пішоходів могло дійти. Хоча зрештою в Нововолинську ще вдосталь неасфальнованих вулиць, чекаємо там “патрулі” після дощу…

  2. Боюсь, аби вартові червоного півня не підкинули дядькові після такого “опущення” на очах у всієї вельмишановної громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа