<

Наречені з Нововолинської громади спрямували подаровані кошти з весілля на благодійність

18:54 | 13.09.2023 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
9398
/ коментарі 2

У Нововолинську за вересень місяць дві закохані пари вирішили спрямувати подарункові кошти з весілля на благодійність. Одні з молодят спрямували кошти на забезпечення тварин кормом, а друга пара – зібрала 10 тис. гривень на ЗСУ.

Наречені Ілона та Влад попросили гостей подарувати їм корм для тварин та завезли його до чотирилапих. А молодята Катерина та Богдан виступили з проханням, щоб друзі під час вітання задонатили на ЗСУ та передали кошти місцевим волонтерам.

Як розповідає Наталія Камишнікова на своїй фейсбук-сторінці, пара зіграла весілля 2-го вересня, а наступного для на хутір прибув бус, завантажений пакетами корму для собак та котів.

“Плюс дев’ять мішків крупи, які Влад Порплиця з дружиною Ілоною подарували від себе. Зворушили мене надзвичайно”, – йдеться у дописі.

Волонтер Євгеній Недищук розповів, що 9-го вересня брала шлюб молода пара Богдан і Катерина Гольчук. Молодята вручили волонтеру 10 тис. гривень на підтримку для наших військових.

“Молодята виступили з ініціативою, щоб гості замість квітів під час вітання робили донати на ЗСУ. Захоплююся їхнім рішенням і вважаю це достойним прикладом для наслідування”, – додав Євгеній Недищук.




коментарів: 2
  1. 10000 від Гольчука? Звідки гроші в бідного аптекаря, невже Олекса кинув пити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця