<

Аудит Нововолинської лікарні: на вісьмох посадових осіб НЦМЛ склали адмінпротоколи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 17.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
47
/ коментарів 10

16-го лютого за рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради т.в.о головного лікаря НЦМЛ Сторонському рекомендовано притягнути винних за фінансові порушення до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, державна аудиторська служба України провела перевірку Нововолинської центральної міської лікарні.

Згідно з актом ревізії було виявлено ряд фінансових порушень, що призвели до фінансових видатків на суму 1 мільйон 18 тисяч гривень, – пише сайт міста.

На двох посадових Нововолинської ЦМЛ осіб було складено адмінпротоколи за порушення бюджетного законодавства України. На шістьох осіб – адмінпротоколи з фінансових питань.

Матеріали даної ревізії були направлені до слідчого управління ГУ Національної поліції у Волинській області.

За рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради, рекомендовано притягнути винних до дисциплінарної відповідальності.

Детальніше – у відео:




коментарів: 10
  1. Що вони вцепилися до тої лікарні, ніби інших проблем в місці немає… Хай депутати розберуться чому двори непочищені від снігу, та гори сміття неприбрано

  2. Диво! Вкрали більше мільйона – і адміністративна відповідальність? Далеко заїдете!

    • Читати вмієте?!

      Матеріали даної ревізії були направлені до слідчого управління ГУ Національної поліції у Волинській області.

      Здається судити має право лише суд. Чи не так?

  3. Шановний пане Бідзюра,ми розуміємо, що ви відпрацьовуєте свою заробітну плату,але перш ніж когось звинувачувати і ” притягувати винних” до відповідальності візьміться краще за стадіон ” Шахтар “,де і тут і в ненависній вам лікарні працювала одна і та ж людина – шанований нині радник мера,який певно і радить подібні ганебні речі. Бо дивіться скоро і вас притягнуть за вашу писню.

    • До аноніма “МТ”. Скільки разів мене вже “притягували”… І замахи на моє життя готували. І оббріхували. Не лякайте – я ляканий, за 20 років всього було. За одного битого, двох небитих дають. Подивіться на себе – переляканого та без роду-імені.

    • Аудиторська перевірка виявила що через різні схеми було вкрадено в нашій з вами лікарні понад мільйон гривень. Дивно, чому ви радите пану Бідзюрі зайнятися чимось іншим, але не злодіями в керівництві лікарні. Може ви теж там в долі?

  4. Кто это такой хреновый аудитор?
    Там использовали максимум лям, а всё остальное осело в широких карманах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя