<

Апеляція адвокатів не допомогла: трьох чоловіків, що пограбували валютника в Нововолинську, продовжили тримати під вартою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 17.08.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
217
/ Коментарі відсутні

Трьох жителів Житомирської області, які 2-го серпня 2020 року у Нововолинську вчинили розбійний напад на громадянина, продовжили тримати під вартою, незважаючи на оскарження рішення адвокатами.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, того ранку двоє нападників, застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, викрали у чоловіка барсетку з грішми в різній валюті на суму понад 1 млн грн та втекли автомобілем, за кермом якого перебував їхній третій спільник, у напрямку Львова.

За дві години правоохоронці затримали авто у Рівненській області.

Під час затримання 50-річний раніше судимий уже за розбій громадянин намагався втекти зі здобиччю, проте це йому не вдалося.

І йому, і його спільникам – 48-річному раніше судимому та 24-річному не судимому жителям Житомирщини – повідомлено про підозру у вчиненні групою осіб розбою, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах (ч.4 с.187 КК України), й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Сторона захисту оскаржила рішення суду про обрання такого запобіжного заходу в апеляційному порядку.

Проте суд залишив усіх трьох підозрюваних під вартою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота