<

Нововолинська громада планує виділити ще 20 млн гривень на підтримку військових формувань

16:38 | 23.02.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
190
/ 1 коментар

Навіть без «військового» ПДФО Нововолинська громада активно допомагає збройним силам. В програму підтримки військових формувань цьогоріч передбачено 10 млн гривень, на наступній сесії міської ради планують додати 20 млн гривень до суми.

До слова, минулого року громада передбачила 70 млн гривень на допомогу армії з 56, 5 млн. ПДФО, що надійшло від військових. У 2023 році придбали вантажний повнопривідний автомобіль «IVECO», вартістю 6,5 млн. гривень.

Під час крайньої поїздки в зону бойових дій міський голова Нововолинська передав морпіхам човен від польських партнерів та інше спецобладнання.

На брифінгу міський голова Борис Карпус також звернувся до мешканців громади та наголосив довіряти лише офіційній інформації.

“Буває що з контексту виривають одну статтю та порівнюють з іншими громадами. У нас є чітка направленість на допомогу військовим формуванням, ТРО, прикордонникам, спецпризначенцям та іншим силовим структурам. Не усе може бути передбачене у статті видатків, адже є різні напрямки”, – додав Борис Карпус.

Фінансуванням армії продовжуватиметься у міру наповнення бюджету, адже через блокування кордону польськими фермерами, понад 10 великих підприємств відчуває складні та загрозливі обставини для робочого процесу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця