<

69 – так, це вік Нововолинська: місто напередодні дня народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 22.08.2019 / Нововолинськ, Таблоїд / , , /
Перегляди
147
/ 1 коментар

25-го серпня шахтарському містечку Нововолинськ виповнюється 69 років. З цієї нагоди журналісти БУГу вирішили показати те найцінніше, без чого не може існувати жодне місто – людей, які мешкають тут.

Жителі цього містечка в більшості знічуючись, посміхаються перед камерами, сором’язливо ховають втомлений після робочого дня погляд.

Не дивлячись на це, вони щирі та привітні, виходять на прогулянки з дітьми до центру, годують птахів: вулиці переповнюються дзвінким сміхом під вечір.

Кожен із них чудово розуміє, що своїм вкладом на будь-якій роботі вони творять історію свого улюбленого міста щодня, кожен по-своєму, викладаючись на повну.

Не дивлячись на негативні аспекти, нововолинці люблять своє місто, і щиро бажають йому процвітання. Наприклад, жителька міста Наталія, яка працює продавчинею.

“Я хотіла б привітати нововолинців з Днем народження міста. Хочу побажати його жителям добробуту та кращої долі, гарних заробітків. Місту – ще більш красивого благоустрою, людям – відсутності корупції, сімейного благополуччя, Божого благословення. Хочеться, аби до нас приїзджали більше театральних труп для підняття культурного рівня як сучасної молоді, так і старшого покоління, а ще – не вистачає музичних гуртів”.

Наталія Тарковська




один коментар
  1. Який дятел дав вказівку псувати асфальт напроти міськвиконкому напередодні свята

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок