<

Розповіли, чи лежать хворі на коронавірус у коридорі Нововолинської лікарні та яка ситуація із ліжкомісцями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 7.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
26
/ коментарі 4

Чи будуть додаткові ліжка, чи справді хворі лежать у коридорах та чому нововолинських пацієнтів доправляли в Іваничівську лікарню? Скільки хворих на коронавірус перебуває у лікарні Нововолинська?

Відповіді на ці питання дав директор КНП “Нововолинська ЦМЛ” Олег Шипелик у відео, яке розміщене на ютуб-каналі Нововолинської міської ради.

Станом на 6-те квітня в НЦМЛ перебувало 97 пацієнтів, у яких діагностовано COVID-19. З них 11 – в реанімаційному відділенні, 86 – в інфекційному.

На даний час в лікарні розгорнуто фактично два інфекційних відділення: ще одне підготували на базі урологічного відділення.

Згідно принципів медичного сортування, розповідає Шипелик, “швидка”, яка приїздить до пацієнта, визначає його попередній стан і його госпіталізують в певну медичну установу та відділення.

“Нововолинська НЦМЛ та Іваничівська районна лікарня – в ці медзаклади потрапили пацієнти міста. Мешканці Нововолинська потрапили в Іваничі, бо заповнюваність у нас була близько 70%, а в лікарні селища – 14%. Тому легші пацієнти “швидкою” госпіталізовувалися туди. Ті, хто потребував ретельного нагляду та кисню – в лікарню міста”, – зазначив директор НЦМЛ.

Шипелик також прокоментував ситуацією із хворими, які знаходилися в коридорі. Він зазначив, що кілька ліжок з пацієнтами дійсно знаходилися в коридорі в інфекційному відділенні, де за ними було ретельне спостереження. Тому додатково розгорнули 40 ковідних ліжок в урологічному відділенні. Там наразі знаходиться 15 пацієнтів.




коментарів: 4
  1. Боженько як же вони в тій хатинці всі вміщаються.. Там ще, якщо пам’ять не зраджує, психічно хворих колись тримали

    • Зараз вам зрозуміло,в якому стані знаходилась нововолинська медицина всі ці роки при керуванні Морозом і мерові Сапожнікова? Думаєте дітки просто так в США навчаються?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа