<

50 працівників профтехосвіти з Нововолинська протестуватимуть під облрадою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 7.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

10-го березня  з дев’ятої години ранку під стінами Волинської ОДА пройдуть акції протесту за участю нововолинських працівників профтехосвіти. 

“Нам з січня місяця копійки не заплатили – ні степендії, ні зарплати. Харчування немає ніякого, приносимо з дому сиротам харчі, а ціни за енергоносії просимо відстрочити. Наскільки це нам вдасться, поки не знаємо. Деякі ЗМІ поширили інформацію, що профтехучилища отримали Кошти. Це неправда”, – говорить директор ВПУ №1 Валентина Приступа.

Вже замовлений автобус на 50 чоловік, по 25 з двох училищ – ВПУ №1 та ПТУ №11. Навчальний процес у закладах не припиняється.

Нагадаємо, що місцева влада відмовилась фінансувати ПТУ через нестачу коштів у бюджеті. Попередньо працівники та повнолітні учні нововолинських профтехучилищ проводили акції протесту, блокуючи дороги у Нововолинську.




коментарів: 2
  1. нічого Вам не брак, Ви там не переробляєтеся , у робочий час всерівно гуляєте по місту, що педперсонал, що бухгалтерія і ще плюс у генделик деякі працівники з бухгалтерії (у робочий час ) встигають забігти – це ВПУ № 1.

    • шо ви таке мелите виж незнаєте правди і нводие кливету на нас ну нашо таке писати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Травня, Четвер