<

30 підприємців із ринку під Нововолинською міськрадою вимагали надати їм дозвіл працювати під час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 18.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 8

18-го березня вранці до Нововолинської міської ради прийшли понад тридцять підприємців із продуктового ринку, що знаходиться біля СОКу «Шахтар», із вимогою надати їм дозвіл на роботу під час карантину не лише тут, але й на великому ринку у базарні дні.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Нововолинської міськради.

Аргументували вимогу тим, що закуплений товар потрібно реалізувати, адже продукти швидко псуються. Крім того, цікавило підприємців питання орендної плати. Зокрема, чи знімуть її з них на той час, поки ринок не працюватиме.

В ході дискусії знайшли компроміс: дозволено працювати сьогодні до обіду, щоб можна було реалізувати частину товару та навести лад у торгових контейнерах. Підприємці взяли на себе відповідальність контролю за кількістю людей, що заходитиме на територію ринку.

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський дав вказівку адміністрації ринку врегулювати питання орендної плати за торгові місця на час карантину.

Він наголосив, що рішення зупинити роботу ринків, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, спортивних закладів, закладів громадського харчування, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправних станцій та закладів, що здійснюють доставку їжі додому, було прийнято 16-го березня на засіданні Кабінету Міністрів України. Тому органи місцевої влади не можуть його відміняти, а лише зобов’язані зробити все від них залежне, аби рішення, спрямоване на недопущення поширення коронавірусу, а, відтак захисту наших людей і збереження їх життя, було виконане.

Нагадаємо, попри введений карантин, 17-го березня на вулицях Нововолинська та ринках було людно.

Нагадаємо, за недотримання карантину в Україні введена відповідальність та штрафні санкції.




коментарів: 8
  1. Продати товар щоб не зіпсувався? згідний, но вчора був на ринку и продавці жалілись що торгують останній день і товар буде пропадати,,, але ні ОДИН не знизив ні на гривню (не кажу на 30-50%) товар щоб продати більше. ( в нас краще викину ніж комусь дешевше дам)

  2. Завести на всіх кримінальну відповідальність.Вам було сказано КАРАНТИН.Всі чимось зараз жертвують.Ви наражаєте нас на небезпеку.

  3. Кончані бариги, ціну на м’ясо підняли на ринку до 260 грн. Вдавляться на чужому горі.

  4. Придурки, а що люди можуть “зіпсуватися “це нікому в голову не приходить.Аби бабла нарубати.Ні в якій країні Європи ніхто не займається спекуляцією масок.Тільки ми, хохли,”Наїстися” не можемо.Та це щей на чиїсь біді.Питання стало про існування людства.
    Сумно.

  5. В понеділок редиску купляла по 15 грн. Пучок. Капуста 45.
    Сьогодні в день якоби розпродаж проїжали машиною поряд, забігла купити овочі в годині 11.Редиска 18 грн.Капуста 42.РОЗПРОДАЖА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя