<

Новорічний корпоратив Нацбанку «вдався». Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:39 | 26.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

21-го грудня, в приміщенні Національного банку відбувся новорічний корпоратив, на якому виступали танцівниці стриптизу.

Відео зі святкування корпоративу виклав на своїй сторінці у фейсбук народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубинський, – передає Апостроф

На кадрах, які оприлюднив політик, видно, що танцівниці розважають публіку, стоячи на перилах другого поверху головного операційного залу Національного банку України. У той же час в залі голосно грає клубна музика.

“Уперше в історії центробанку на перилах головного операційного залу танцюють стриптизерки, – прокоментував кадри нардеп.

За його словами, таке свято, нібито, для своїх підопічних організували голова НБУ Яків Смолій та його заступник Катерина Рожкова.

При цьому, нікого з присутніх не бентежить, що цей зал, як і все в будівлі НБУ, є режимним об’єктом з обмеженим доступом.

У НБУ відреагували на скандал, назвавши корпоратив “короткою культурно-розважальною програмою”.

“Захід відбувся за організацією та фінансуванням профспілки працівників НБУ. До підтримки в проведенні заходів профспілковою організацією було притягнуто зовнішнього підрядника, договір з яким передбачав в тому числі і організацію танцювального флешмобу для працівників банку. Відомі особистості або артисти до виконання послуг в рамках договору не залучалися”, – йдеться у відповіді регулятора на запит ТСН.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок