<

Новонароджену дитину на Закарпатті назвали Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:43 | 19.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
21
/ коментарів 11

У Закарпатській області батьки назвали новонароджену дитину Зеленський.

Про це інформує пресслужба Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у фейсбуці, – передають Волинські Новини.

Суспільне Закарпаття повідомляє, ужгородка Магдалина Дьопйош назвала свого сина Зеленським. Народився хлопчик 23 березня цього року. Його мати каже, що дала таке ім’я дитині, бо воно їй подобається. 

Зеленський Євгенович Дьопйош — так назвала свого сина ужгородка Магдалина. Ім’я хлопчику мати обрала ще до його народження.

“От була я вагітна дев’ять місяців і зразу сказала, що в мене малий буде Зеленським”, розповіла жінка.

Жінка назвала свого сина прізвищем президента України, бо завжди дивиться “Розсміши коміка”, а також стежить за новинами з главою держави. Розповідає, що він їй подобається. Зменшено-пестливу форму імені для своєї дитини не використовуватиме. 

“Тільки Зеленський. Його ім’я називатимуть тільки так. Я так вирішила”, — розповіла мати.

Зауважимо, у грудні 2009 на Закарпатті батьки назвали новонародженого сина Януковичем. Дитину так назвала мати, щоб на той момент кандидат у президенти Віктор Янукович виграв вибори.




коментарів: 11
  1. Може думають що гроші дадуть!
    А може той тип людей що кивають до телевізора!
    Хто їх знає,тих індейців.

  2. А та жгуча блондінка в тігрушечці на задньому фоні – як свого назве? Разумковим, Арахамією чи, може, Шмигалем? Я б порадив Парубієм – то хоча б солідний чолов”яга, навіть справки відповідні має)))

  3. Знаю одного цигана, шо його при народженні нпзвали “Гагарін”: народився 12 квітня 1961. Потім щоправда у дорослому віці офіційно змінив ім’я на “Юрій”. Розповідав, що у них там це нормально: і Леніни були колись зі Сталіними, і Елвіси потім пішли

    Такі вже звичаї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа