<

«Нове підтвердження шизофренії»: Стерненко розкритикував інтерв’ю лаврова про нову мету «спецоперації»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 12.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
1363
/ Коментарі відсутні

Глава МЗС рф сергій лавров вигадав нову мету війни росії проти України. За його словами, йдеться про «припинення домінування США у світі».

Громадський діяч і активіст Сергій Стерненко, який з початку війни взяв до рук зброю та пішов захищати Батьківщину, вважає, що це типова російська шизофренія. Він розкритикував інтерв’ю лаврова і зауважив, що той боїться трибуналу, вигадав нову причину нападу на Україну та пояснив про хороших росіян.

Стерненко має на увазі фразу лаврова: “хороший руський – це мертвий руський, а будь-який інший руський – це поганий”.

“Нарешті Лавров сказав хоч щось хороше: “хороший русский – ето мертвый русский, а любой другой русский – ето плохой русский”. Тут з ним не можна не погодитися”, – зауважив активіст.

За його словами, лавров вважає, що з України роблять плацдарм, щоб знищити росію. Стерненко переконаний, що Україна – дійсно та країна, яка покладе край існуванню російської нацистської федерації.

“Тільки одне уточнення: це відбудеться саме тому, що росія напала на Україну, а не тому, що в України чи в інших країн були колись такі плани. Росія сама винна в тому, що вона розвалиться. Ще лавров у своєму новому інтерв’ю був дуже здивований, чому це і за що увесь світ злий на росію.

І, звичайно, за його словами, у всьому винна тільки Україна, бо з неї роблять плацдарм, щоб знищити Росію. Я навіть не буду із цим сперечатися”, – підкреслив громадський діяч.

Стерненко нагадав, що лавров придумав нову версію нападу рашистів на Україну: ця війна, нібито, повинна покінчити «з безоглядним курсом на повне домінування США та під ними інших західних країн на міжнародній арені». До того ж, лавров вважає, що російська «спецоперація» затягнулася, бо росія нібито воює не з Україною, а зі США та НАТО.

“То вони тепер, воюючи проти України, насправді воюють проти Сполучених Штатів? Але чому ж тоді вони не напали на Сполучені Штати Америки, якщо саме проти них спрямована їхня війна в Україні? Типова російська шизофренія. І, до речі, а куди ж поділась денацифікація і демілітаризація? Щось вони про це вже взагалі не згадують”, – здивувався Стерненко.

Активіст розкритикував ще одне шизофренічне твердження Лаврова про те, що в Україні, мовляв, грубо порушується міжнародне право. Адже рашисти самі ж його й порушують: нахабно, цинічно і безперервно.

“Хто би ще відкривав свого рота про міжнародне право. Коли росія каже хоч щось про порушення міжнародного права це приблизно те саме, що педофіл буде давати рекомендації по вихованню дітей”, – обурився Стерненко.

Ще один вислів лаврова, який “розніс” активіст – що «росія ніколи не займатиме підпорядковане Заходу становище». На думку Стерненка, росія справді не буде підлеглою комусь країною, але тільки тому, що вона рано чи пізно взагалі перестане існувати.

Активіста також обурило те, що лавров вважає, факти про звірства окупантів в Бучі і Краматорську фейками і те, що росія не має наміру робити паузи в бойових діях на період переговорів з Україною.

“Я особисто і дуже багато західних журналістів на власні очі бачили наслідки російських воєнних злочинів в українських містах. Ми бачили розстріляні автівки цивільних людей. Ми бачили вбитих цивільних людей. Ми бачили, як російські окупанти били по мирних містах, били по житлових будинках. Це стовідсоткові факти. Але лаврову, який сидить в москві, видніше. Він усі ці звірства російських паскуд називає просто фейками і обіцяє, що нові воєнні злочини далі росіяни будуть вчиняти”, – наголосив Стерненко.

Він назвав лаврова “брехуном”, адже той називає росію миролюбною країною і водночас стверджує, що бойові дії в Україні будуть тривати.

“Ось у Маріуполі російські нацисти вчинили новий воєнний злочин, коли застосували хімічну зброю проти мирних людей та проти наших захисників. Вони рано чи пізно стовідсотково за все це будуть відповідати.

А Лавров, який живе в альтернативній реальності, продовжує брехати. Він бреше про те, що виявляється російська армія не стріляла під час перших переговорів між росією та Україною. Він очевидно російського глядача сприймає за повного ідіота, і росія взагалі така миролюбива, вона так прагне миру і не бажає війни, що лавров каже, що все одно бойові дії будуть тривати, обстріли будуть тривати”, – каже Стерненко.

Активіст зазначив, що лавров скаржиться і ниє, що російських, так званих, дипломатів у всьому світі утискають.

Стерненко погодився з тим, що росіян у цивілізованому світі зараз не люблять за те, що вони є новітніми нацистами, за те, що вони вчиняють воєнні злочини, або підтримують їх за те, що вони ведуть загарбницькі війни і за те, що вони просто нелюди. На його думку, росіяни отримують саме те, на що заслуговують.

“Росіяни отримують те, що вони просили багато років. Росіяни сіють ненависть і отримують у відповідь саме ненависть. Я переконаний, друзі, що рано чи пізно усі ці злочинці будуть відповідати за війну проти України. Усі вони будуть на лаві підсудних, ну принаймні ті, які доживуть до цього”, – переконаний Стерненко.

Він наголосив, що Україна стовідсотково переможе. І ми будемо жити у своїй незалежні та вільні Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя