<

Нічна погоня у Луцьку: ВАЗ не зупинився на вимогу та протаранив авто патрульних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 21.06.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У ніч на 21 червня екіпаж патрульних у Луцьку помітив ВАЗ, який проїхав на червоний сигнал світлофора. На вимогу патрульних водій не зреагував та збільшив швидкість. Згодом ВАЗ протаранив інше авто патрульних, які приїхали на підмогу. Після затримання виявилось, що 19-річни водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За допомогою проблискових маячків та звукової сирени керманичу подали сигнали про зупинку, однак той не зреагував, а навпаки почав збільшувати швидкість. Не зупинявся він і на інших вулицях, зокрема на проспектах Перемоги та Соборності, чим наражав на небезпеку життя своє та інших людей, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині. 

В якийсь момент на проспекті Соборності водій в’їхав під знак 3.21 (в’їзд заборонено) та здійснив рух в зустрічному напрямку проспектом Соборності з перехрестя проспекту Молоді. Далі виїхав за межі проїзної частини, зіткнувшись з деревом, знову виїхав на дорогу. Саме тут він зіткнувся зі службовим автомобілем Mitsubishi Outlander, який прибув на допомогу, однак продовжив рух. Службова автівка отримала пошкодження переднього бампера.

Одразу ж після цього водій був заблокований службовим автомобілем Toyota Prius, що здійснював переслідування, у дворі проспекту Соборності. Завдяки екіпажу в складі Віктора Дрогомирецького та Олександра Данильчука автомобіль зупинили і вдалося уникнути потерпілих в автопогоні.

Чоловік за кермом спочатку подав не свої документи. У подальшому патрульні встановили його особу: кілька днів тому йому виповнилось всього 19 років.Також у ВАЗі перебували 2 пасажирів: 20-річний хлопець та 19-річна дівчина.

Патрульні оформили на порушника одразу 3 постанови та 4 протоколи, адже той був у стані сп’яніння, вчинив аварію і не виконав вимогу про зупинку. Тепер йому загрожують штрафи і позбавлення права керування, також за рішенням суду він відшкодує збитки на ремонт автомобіля поліції.




один коментар
  1. після гонитви хлопчина зробить висновки та пересяде на вантажівку – тепер нехай догонять…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер