<

Нічна автотроща у Луцьку: Опель, обминаючи перехожу, на швидкості врізався у паркан та перекинувся

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 31.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уночі 31 серпня трапилась дорожньо-транспортна пригода у Луцьку за участю автомобіля Opel та пішохода.

Аварія трапилася неподалік від гіпермаркету Там-Там, –  повідомляють Волинські Новини.

Так, зі слів очевидців, водій автомобіля Opel сріблястого кольору перевищив допустиму згідно із ПДР швидкість, та влетів в паркан, що розділяє дві проїжджі смуги на проспекті Соборності. Від удару транспортний засіб проламав декілька секцій огорожі.

Зі слів одного зі свідків інциденту, на час ДТП у салоні авто перебувало чотири особи, на вигляд – у стані алкогольного сп’яніння.

«Я проїжджав повз якраз в момент аварії, тут перевищення швидкості, ігнорування світлофора і ще в салоні було четверо п’яних хлопців. Я одного із них витягнув. Аварія трапилась тому, що на переході йшла жінка, а вони, щоб її не збити, знесли паркан і вилетіли на зустрічну.

Авто зробило сальто. Швидкість була близько 100-120 кілометрів за годину, тому, як летіли з мосту і не встигали на світлофор, саме вийшов пішохід на перехід. Водій повернув кермо вліво, але все одно не встиг. Вживу виглядало страшно, не як в кіно. Частини паркану порозлітались на 150 метрів», розповідає у групі АвтоАндони Луцька користувач Сергій Самчук.

Також пан Сергій повідомив, що у жінки, яка дивом ледве не втрапила під колеса, був шок та істерика:

«У неї був шок, і вона спочатку не зрозуміла, що відбулось і як могло би статись по-іншому…А коли почала усвідомлювати, що трапилось, шок замінила істерика. Знаю, що в неї є діти. Бо кричала на того паморока, що був за кермом, мовляв, ледве дітей без мами не лишив», – каже свідок аварії.

Станом на 00:15 на місце інциденту прибула поліція.

Від коментарів поліцейські відмовились, однак повідомили, що, не зважаючи на серйозність ДТП, усі учасники автопригоди залишилися живими.

Також на місце аварії приїхала і карета швидкої допомоги.

Чи п’яним був водій легковика, чи ні – встановить експертиза.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа