<

Нічна атака «Шахедів» на Київ: травмовані 5 людей, є руйнування

10:09 | 8.05.2023 / Новини / , , /
Перегляди
381
/ коментарі 2

Унаслідок нічної атаки ворожих «Шахедів» у Києві травмовані п’ятьох людей, пошкоджені автомобілі й житловий будинок.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у телеграмі, передає Українська Правда.

“Під час останньої повітряної тривоги, яка тривала понад 3,5 години, агресор намагався завдати удару своїми БПЛА. За попередньою інформацією, це були іранські баражувальні боєприпаси Shahed, які атакували столицю з різних напрямків. У повітряному просторі Києва було виявлено і знищено понад 30 ворожих дронів”, – інформував він.

У Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків пошкоджено сім авто і ще одне горіло, зафіксовано падіння уламків на житловий будинок – пошкоджено вікна і фасади, уламки впали на проїжджу частину, травмовано п’ятьох осіб – їм надано медичну допомогу.

У Солом’янському районі пошкоджено резервуар (5 т), що призвело до витоку дизельного палива, загоряння не було. На стоянці пошкоджено 15 вантажних та п’ять легкових автомобілів. Також, ймовірно, через уламки було пошкоджено газову трубу, газ перекрито, пожежу ліквідовано.

“Інформацію про руйнування і постраждалих в усіх районах міста уточнюємо”, – додав начальник КМВА.




коментарів: 2
  1. Поки ми не будемо відповідати адекватно по їх містах ,доти брудний кацап не зрозуміє ,що їх юродивий карлик веде війну з Україною .

  2. Як так ті уламки на Конча-Заспу ніколи не падають , а лише на оселі бідноти …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок