<

Не видали відвідувачу чек: власника ресторану «Три Бобри» оштрафували на 85 гривень

19:34 | 31.10.2023 / Іваничі, Новини / , , /
Перегляди
5805
/ коментарів 7

Власник ресторану «Три Бобри» заплатить штраф, бо не видав покупцю фіскальний чек.

28-го вересня о 14:58 відвідувачу ресторану «Три Бобри» не роздрукували та не видали розрахункові документи. Порушення виявили під час проведення фактичної перевірки закладу. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Зокрема, при реалізації алкогольних напоїв маркованих марками акцизного податку через РРО не створювались та не видавались покупцям розрахункові документи встановленої форми та змісту, а саме без зазначення марки акцизного податку серії та номеру, а також не забезпечив зберігання контрольної стрічки протягом встановленого терміну.

Проти підприємця порушили адміністративне провадження за ст.155-1 ч. 1 КУпАП (Порушення порядку проведення розрахунків).

На засідання суду власник ресторану не з`явився, однак надав письмові пояснення, в яких визнав свою вину у вчиненому, запевнив, що порушення вчинив не навмисно та просив розглядати справу без нього.

Відтак суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 85 гривень штрафу. Також він сплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 537 гривень.




коментарів: 7
  1. Ну совість мали би, звідки у власника такі кошти? Й доведеться бідолашному певно тепер перейменовувати з три бобри на два бобри..
    Ну правда, кому потрібні такі новини в наш час?

  2. Це десь автор придумав чи як )) або він не вкурсі які штрафи для підакцизних та акцизних товарів. Такого штрафу як 85 грн не буває )))

  3. Цікаво скільки коштів пішло з бюджету на контрольну закупку, судовий процес і інші супутні витрати.
    Але ж це не головне – сума штрафу все покриє

  4. Відповідь тільки 1 нещастя яке заздрить всім і скрізь за таку дрібницю рішив зробити бум і великі штрафні кошти власнику

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця