<

«Не становить загрози»: у Кремлі прокоментували стягування військової техніки до кордону з Україною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 5.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

У Кремлі переконують, що стягування Росією військової техніки до кордону з Україною не повинно викликати занепокоєння в жодної країни світу.

Про це сказав речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пише ТАСС, – передає Громадське.

На запитання журналіста УНІАН про військову техніку РФ біля кордонів із Україною і те, чи можуть російські військові «заблукати, як у 2014 році» на Донбасі, Пєсков відповів: «Ніхто не блукав і не блукає».

Каже, що армія РФ пересувається на російській території в тих напрямках, у яких вважає за потрібне, і в тому вигляді, в якому вважає за потрібне.

«Для забезпечення надійної безпеки нашої країни. Це не повинно ні в кого викликати найменшого занепокоєння. Росія не становить загрозу для жодної країни світу, включаючи Україну. Але завжди дуже уважно ставиться до власної безпеки», — кажуть у Кремлі.

Російська техніка біля кордонів

Під час виступу у Верховній Раді 30-го березня головнокомандувач Збройних сил Руслан Хомчак заявив, що Росія останнім часом стягує війська до кордону з Україною під приводом військових навчань і тренувань, що створює загрозу воєнній безпеці.

Про це ж пізніше говорили й президент Володимир Зеленський, і Головне управління розвідки Міністерства оборони.

На тлі підвищення військової активності Росії Україна провела низку консультацій із державами-партнерами (зокрема, президент США Джо Байден зателефонував Зеленському), а посли країн НАТО провели термінове засідання.




коментарів: 2
  1. А на тій стороні порєбрика думають, де ми стільки землі наберемо, шоб всіх загарбників поховати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя