<

Не пропускає жодної гри: депутат Волиньради Андрій Бокоч вболіває за БК «Старий Луцьк-Університет»

09:31 | 24.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
280
/ коментарі 3

Депутат Волинської обласної ради, помічник нардепа Ігоря Гузя, Андрій Бокоч полюбляє баскетбол і вже кілька років опікується БК «Старий Луцьк-Університет».

Президент БК «Старий Луцьк-Університет» Олексій Мельник під час інтерв’ю розповів про себе та те, як з’явився клуб, згадав про ексгравців, розповів про комплектацію команди, амбіції на новий сезон у Суперлізі та чимало інших цікавинок.

А також подякував усім, хто підтримує і допомагає клубу. Серед них чимало підприємців, бізнесменів, депутатів, меценатів та представників чинної влади. Хтось спонсорує команду, інші – надають всебічну підтримку, яка потрібна гравцям.

Фанатів баскетбольний клуб, за словами Мельника, має чимало. Однак найпалкішим уболівальником він назвав Андрія Бокоча, який багато років опікується клубом, всіляко допомагає і намагається не пропускати жодної гри.




коментарів: 3
  1. Спорт потрібно і під час війни розвивати! Молодці, між іншим капітан команди Володимир Коцько з Володимира! Коли то вже в нас у Володимирі чи Нововолинську буде професійна баскетбольна команда?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота