<

Не чекайте перемоги через інтернет, – митрополит Михаїл

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 11.01.2023 / Новини / /
Перегляди
305
/ Коментарі відсутні

Духовного піднесення і радості, добра і всеперемагаючої любові побажав митрополит Михаїл під час проповіді на Різдво Христове за старим стилем. Він закликав «не чекати перемоги в Україні через Інтернет», а просити її в щирій молитві, здобувати працею.

Про це інформує Волинська єпархія ПЦУ. 

Нічого просто так у житті не відбувається, стверджує високопреосвященний. Провину за все, що стається навколо, не треба «перекидати на когось». У цьому є і наша відповідальність:

«Ми малі в цьому великому світі, а велике – в малому. Ми дрібні, здається, відносно до Господа, але великі, бо кожен із нас – образ і подоба Божа. Закликаю молитися словами: Господи, дай нам перемогу над нашим супротивником, дай нам здоров’я і можливість перенести випробування, які нам випали».

Митрополит зауважив, що людина звикає до всього, навіть до війни. Але, на його думку, цього робити не треба, бо «нам потрібна перемога і вже дуже швидко». Очільник єпархії нагадує, що у молитві – велика сила: «Вірте – і дасться вам».

Щодо святкування коляди, чи варто витримувати традиції у час повномасштабного вторгнення, митрополит наголосив:

«У новорічні, йорданські свята, крім радості, гоніть все колядою. У світі все можна перемогти тільки любов’ю. Бог так створив духовний світ, що віддав сина свого єдинородного, щоб всякий, хто вірує в нього… не загинув. Підтримуймо один одного, провідуймо близьких і рідних. Колядуймо! «І запануємо ми браття у своїй сторонці». 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок