<

«Нацкорпус» і ветерани «Азову» зірвали презентацію примирення для Донбасу: Сивохо впав

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 12.03.2020 / Новини / /
Перегляди
17
/ коментарів 11

Ветерани полку “Азов” виштовхали радника секретаря РНБО Сергія Сивохо з його власної презентації “Національної платформи примирення та єдності” на Донбасі.

Про це повідомляє ВВС News Україна.

Ветерани полку закидали раднику секретаря РНБО, що він говорить про внутрішній конфлікт, а не війну проти Росії.

Як можна побачити на відеозаписі, ексазовці обступили Сивохо і на підвищених тонах щось йому доводили. Паралельно вони зламали стенд із назвою програми Сивохо.

Також лунали нецензурні заклики на адресу Сивохо, щоб він їхав у Ростов.

Потім чоловіки зі словами “до побачення” почали виштовхувати радника секретаря РНБО у бік виходу з будівлі. І робили це так інтенсивно, що Сивохо впав на підлогу. Після чого підвівся і накульгуючи вийшов із зали.

«Декому мир не потрібен. Вони хочуть війни. Тому що, війна — це бізнес і великі гроші. Вони зірвали презентацію, але не зупинять наш рух до миру. Ми продовжуємо нашу роботу і наш діалог», — написав Сивохо після інциденту.

Поліція затримала шістьох учасників сутичок. Їх доставили до відділку, – додає Громадське.




коментарів: 11
  1. Цей тип, напевно, погано закінчить, бо мягко кажучи таку вже ху.. нісенітницю городить, що багатьом рука чешеться. Коротше – сєпар кончєний і малорос. Шкода мало дали такій молодій крові. І до нього, бачу, не дійшло.

  2. Хай но відкритіше почнуть говорити про мир з РФ, а на вас в цей час почнуть летіти авіабомби, то миритися буде пізно.
    Скоро на їхньому місці будемо ми, бо військові і волонтери вже перші пішли…всім щасти

  3. Мені взагалі дуже смішно чути про “мир”, коли Путін говорить про повторення великої вітчизняної , тим паче, враховуючи відсоток сказаного і зробленого з обох сторін протягом часу війни… Ясно ж, що більший не в української влади. і навряд чи Сивохо, чи Єрмак, чи Зеленський, якому “пострілюють, буває” приведе вас до миру, люди. А якщо так – ну то і значить заслужили ви такий “мир”, побачите русскую вєсну, може дойде, років за 20-50 як була добре в незалежній.

  4. Яка це брехлива і підла продажна мерзота цей руSSкій мір і його адепти: медведчуки, сивохи, партнови, шефіри, шуфричі, бувші ригіАнали і 95 кагал!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя