<

Наступним тренером збірної України з футболу стане Ребров

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 7.08.2021 / Новини / /
Перегляди
368
/ коментарів 8

Збірну України з футболу очолить легенда українського футболу Сергій Ребров. Він замінить Андрія Шевченка, який на початку серпня вирішив не продовжувати контракт з Українською асоціацією футболу.

Про майбутнє призначення Реброва пишуть видання Sport.ua та Meta-ratings з посиланням на власні джерела. Крім того, про це розповів голова комітету збірних України УАФ Мирон Маркевич, який також заявив про свій відхід з УАФ.

Очікується, що офіційно Реброва як головного тренера представлять 9-го серпня. І хоч зараз він уже очолює клуб «Аль-Айн» з Об’єднаних Арабських Еміратів, джерела видань запевняють, що Ребров уже домовився з цією командою про розрив контракту.

Водночас Маркевич, який також претендував на роль очільника збірної, заявив про свою підтримку кандидатури Реброва.

«Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9-го серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів», — сказав Маркевич.

Своє бажання покинути роботу в УАФ Маркевич мотивував тим, що хоче надалі знову працювати футбольним тренером.

До слова, як і Андрій Шевченко, Сергій Ребров здобув славу серед українських уболівальників ще під час кар’єри футболіста. Більш як 10 років він відіграв за київське «Динамо», однак встиг також пограти і за кордоном, де представляв зокрема англійські «Тоттенгем» та «Вест Гем».

Однак справжньою легендою для українців він став завдяки виступам за збірну, разом із якою у 2006 році вийшов до чвертьфіналу чемпіонату світу. 

Уже на початку кар’єри тренера Ребров очолив «Динамо», із яким за 3 роки виграв два чемпіонства. Після цього тренував також «Аль-Ахлі» (Саудівська Аравія) та «Ференцварош» (Угорщина). 

Для останньої команди Ребров теж став знаковою фігурою, адже зумів вивести її до групового етапу Ліги чемпіонів — для угорського футболу це неабиякий успіх.




коментарів: 8
  1. Навіть не знаю шо йому важче: Анні Лорак було “того” в свій час чи заставити наших хлопаків бігати.
    Нехай спробує, удачі!

  2. Hавіть не знaю шо йoму вaжче: Aнні Лopак було “тoго” в свiй час чи зacтавити наших xлoпaків бiгaти.
    Неxай спpoбує, удaчі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа