<

Наступні 24 години будуть вирішальними для України: зеленський поговорив з Джонсоном

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 28.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
585
/ Коментарі відсутні

Ввечері 27-го лютого Президент України і Прем’єр-міністр Британії провели телефонну розмову, під час якої Володимир Зеленський сказав Борису Джонсону, що наступні 24 години будуть вирішальними для України.

Також Борис Джонсон назвав опір українського народу героїчним, пише Українська правда.

“Поговорив із прем’єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном і Президентом Польщі Анджеєм Дудою про актуальну безпекову ситуацію. Погодили подальші спільні кроки щодо протидії агресору. Антивоєнна коаліція в дії!” – повідомив український Президент.

Лідери України і Британії домовилися про подальші тісні контакти, і Джонсон вчергове підтвердив тверду підтримку Великобританією суверенітету України.

“Президент Зеленський сказав, що вважає, що наступні 24 години будуть вирішальними для України, і Прем’єр-міністр заявив, що зробить все можливе, щоб забезпечити Україні оборонну допомогу з боку Великобританії та союзників”, – передає пресслужба Джонсона.

Нагадаємо, Велика Британія надасть Україні додатково 40 млн фунтів (близько $ 53 млн) допомоги, щоб уникнути гуманітарної катастрофи, викликаної російським вторгненням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота