<

Народні депутати Соболєв та Семенченко виходять із «Самопомочі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 10.04.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які були обрані у 2014 році до Верховної ради за списками Об’єднання “Самопоміч”, оголосили про намір вийти з партії.

Єгор Соболєв уже підписав відповідну заяву (на фото), а нардеп Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом. Депутати повідомили про це своїх колег під час засідання фракції “Самопомочі”, – повідомляють на сайті партії.

При цьому обидва депутати залишаються членами фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Верховній раді.

Як поясний Єгор Соболєв, депутати від Самопомочі були обрані до Парламенту від різних середовищ і там не зкурвились, а взяли активну участь у творенні законів для протидії корупції, визнання Росії окупантом, посилення місцевого самоврядування та поширення української культури. “Ми маємо обов’язок відстоювати ці позиції до завершення повноважень, які нам делегували люди”, — заявив Єгор Соболєв.

Крім Соболєва та Семенченка, УП заявляє, що з фракції також хочуть вийти Олександр Опанасенко, Іван Мірошніченко, Олександр Данченко та, можливо, Олексій Скрипник.

Нагадаємо, раніше лідер партії Андрій Садовий повідомив про можливість виходу частини народних депутатів зі складу фракції.

“Парламент доживає останні місяці і політики визначаються зі своїм майбутнім та потенційними новими попутниками. Як би не склалась доля тих, хто вирішить покинути «Самопоміч» в цей момент і якими б не були їх мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю. Не скурвились, не зраджували виборців і принципи, робили те, що могли, хоча були у значній меншості.” – напасав Андрій Садовий в дописі у Фейсбуці.

Лідер парії повідомив також, що «Самопоміч» чекає непросте внутрішнє перегрупування. “Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом «відкритих списків». Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя.” – йдеться в заяві Андрія Садового.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця