<

Нардеп Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирщині

15:45 | 3.11.2023 / Новини / , , /
Перегляди
537
/ коментарі 2

Народний депутата від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко вранці 3-го листопада збив на смерть на своєму автомобілі 18-річну дівчину на трасі Київ – Чоп у селі Березівка Житомирського району. Народний депутат підвтердив факт скоєння ДТП.

Про це повідомляє Українська правда.

Попередньо відомо, що в автомобілі народний обранець знаходився з дружиною.

Згодомо в Нацполіції уточнили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz GLE” здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху.

Там підтвердили, що за кермом знаходився 44-річний житель Київщини, народний депутат України, але не повідомили, хто саме.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

Також повідомляється, що ДБР почало розслідування обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участі народного депутата.

Народний депутат Андрій Ніколаєнко на своїй сторінці у фейсбуці підтвердив скоєння ДТП.

“На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина”, – написав він.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер