<

Нападники, які обстріляли Шефіра, намагались зупинити його машину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 24.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
466
/ 1 коментар

Зловмисники, які напередодні обстріляли машину першого помічника президента Сергія Шефіра, цілили у водія, щоб зупинити машину.

Про це в ефірі програми “Право на владу” телеканалу 1+1 заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє Суспільне з посиланням на МВС.

За його словами, при цьому організатори і кілер вибрали єдине місце неподалік будинку Шефіра, де міг сховатися кілер.

“У таких випадках, як учать диверсантів і кілерів, водій, отримуючи кулю, як правило, втрачає управління. Машина стає некерованою, з’їжджає до кювету… І надалі кілер міг би безкарно дострелити всіх, хто у ній знаходився. Саме тому перші постріли припали на лобову частину машини, влучили у капот. Цілилися у водія першопочатково, щоб його зупинити”, – переконаний Геращенко.

За його словами, при цьому після обстрілу водій інстинктивно натиснув на гальма, але Шефір, наказав йому гнати, після чого водій прискорився.

“Машина рвонула уперед, інші кулі потрапили вже їй у бік. Дві з них влучили у стегно водія. І потім через те, що машина прискорилася, у задню частину потрапило кілька куль, одна з них пробила колесо», – розповів радник міністра.

Нагадаємо, правоохоронці назвали основні версії скоєння замаху на помічника Зеленського




один коментар
  1. швидко пробігши очима вже думав щось повязане з Шеріфом який 2:0 донецький Шахтар жорстоко обіграв)) а то Шефір а не Шеріф:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота