<

Намісник Лаври Павло Лебідь звернувся до Зеленського: просить не забирати святиню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 27.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
930
/ коментарів 7

Намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло Лебідь (УПЦ мп) записав звернення до президента Володимира Зеленського з проханням не забирати Успенський та Трапезний собори.

Наприкінці 2022 року закінчується термін оренди Успенського та Трапезного соборів на території Лаври. В УПЦ мп заявили, що їх про це вчасно не попередили, повідомляє Кореспондент.

Митрополит розповів, що 26-го грудня директор державного заповідника Києво-Печерська лавра повідомив йому, що 31-го числа закінчується термін оренди Успенського та Трапезного соборів на території Лаври. 

“Вже 1 січня ми не маємо права переступати пороги Трапезного та Успенського соборів. Нас ніхто не повідомив письмово хоч би за місяць, у нас на руках довгострокові договори оренди, ми служили до війни щодня”, – заявив намісник Лаври.

Він закликав Зеленського прийти до Лаври, щоб переконатися “на власні очі, скільки віруючих приходять на богослужіння у недільний чи святковий день”. 

Нагадаємо, що раніше БУГ повідомляв, що настоятель Києво-Печерської Лаври Пало Лебідь зізнався у тому, що в Лаврі співали пісню про росію.




коментарів: 7
  1. Ні в якому разі не продовжувати оренду для кацапських фсб-шників в рясах, вони чим завгодно будуть прикриватись, і людьми, і богом, аби далі розвалювати державу з середини!!! Якщо Києво-Печерська лавра, значить там має бути виключно Українська церква, а не “попи” московії, агресора який обстрілює і знищує будинки з людьми і маленькими дітками, в той час як фсб-шникі в рясах задуривши людям голови пісеньки про кацапію співають і прославляють країну агресора!!! Слава Україні!!!

  2. Чючело … !!! Дуй в Московію , клоун !!! Ще по Нововолинську тебе пам’ятаю , хапуга , хамло , не має в тебе нічого святого і Богом ти тільки прикриваєшся і користуєшся !!! Навіщо Богу і тобі мільйони ??? Поп галімий !!!

  3. Дивись як заспівів кацапський сатаніст ,до путіна з гундяєвим не хоче йти ,йому треба тут каламутити воду .Гнати це падло ФСбешне з нашої землі .

  4. чорт мерседесний, у пеклі своїм хвостатим побратимам будеш умови ставити, а не на Святій Українській Землі!

  5. “просить не забирати святиню”
    Правильніше, не повертати собі (Україні) своє ж майно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота