<

Над Луцьком літали військові винищувачі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 1.08.2019 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

31-го липня на Луцькому військовому аеродромі відбулась льотна зміна. Свою майстерність продемонстрував особовий склад 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.

Пара легких фронтових винищувачів МіГ-29 почергово піднімалася у небо, де відпрацьовували низку бойових завдань, – інформують Волинські новини.

У середньому політ тривав близько 40 хвилин. Відзначимо, що один із літаків – двомісний, модифікації МіГ-29 УБ (учбово-бойовий). Він застосовується для більш ефективного навчання тонкощам льотної справи молодих пілотів.

Як розповів командир бригади, військовий льотчик першого класу, полковник Ігор Кисельов, польоти відбуваються згідно плану підготовки частини. Військова техніка – штатна. З 2014 року МіГи добре зарекомендували себе, як практична та ефективна зброя, яка, до того ж, може використовуватися за будь-якої погоди та пори доби.

Сьогодні ж льотний склад виконує задачі з виявлення наземних та атаки повітряних цілей. Також відпрацьовуються елементи перехоплення ворожих літаків. Такі планові польоти є надзвичайно важливими, адже льотна справа, як і кожна робота, вимагає постійної практики. Тож нині льотний склад піднімається у небо три рази на тиждень – як вдень, так і з переходом денних польотів у нічні.

Нагадаємо, 204-та севастопольська бригада тактичної авіації імені Олександра Покришкіна прибула на місце постійної дислокації в Луцьк у вересні минулого року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя