<

На Житомирщині волинянин на вантажівці врізався в автобус, дев’ять загиблих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:27 | 23.09.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Моторошну аварію на Житомирщині, яка сталася увечері 22 вересня і забрала життя 9 людей, спричинив 55-річний водій вантажівки «DAF», житель Волинської області.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

22 вересня увечері на 250 км автодороги Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса. У результаті 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості.

За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). Загалом в автобусі подорожували 49 пасажирів. У момент ДТП частина людей знаходились на узбіччі дороги. 

У результаті на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса (повні анкетні дані встановлюються). Серед загиблих неповнолітніх осіб немає. Ще 9 пасажирів автобуса, віком  від 42 до 71 року, із травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні.

Необхідну медичну допомогу було надано і водієві вантажівки 55-річному жителю Волинської області. Після чого його затримали поліцейські. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. 

У Житомирі оголосили триденну жалобу за загиблими, які були працівниками трамвайно-тролейбусного управління й поверталися автобусом з відпочинку у Карпатах.




коментарів: 2
  1. Шо не могли автобусом дотягнути до майданчика щоб замінити колесо тим більше заднє,можна було полюбому а то зупинились серед дороги .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота