<

На залізничному вокзалі у Ковелі проводитимуть щеплення проти COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 24.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
367
/ коментарів 8

На залізничних вокзалах усіх обласних центрів України планують відкрити пункти вакцинації проти COVID-19. Зокрема, перший такий пункт на Волині запрацює у Ковелі.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Наразі такі пункти працюють уже на 10 вокзалах, проте найближчим часом вони запрацюють в усіх обласних центрах. Їх почали відкривати на вокзалах з 21-го жовтня, і вони є популярними серед населення.

“Щодня вокзали приймають тисячі пасажирів, які відтепер можуть отримати щеплення, не витрачаючи додатковий час на поїздку до медзакладу. Станом на 23 жовтня у таких пунктах було зроблено понад 2 тисячі щеплень.

Крім того, вони є зручними для мешканців міст, адже, як правило, вокзали знаходяться у місцях зі зручною транспортною розв’язкою”, — зазначають в Укрзалізниці.

Зокрема, з 25-го жовтня пункти вакцинації почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільську, Миколаєві, Чернівцях та Роздільному.

Нагадаємо, раніше такі пункти було відкрито на залізничних вокзалах Києва, Львова, Харкова, Одеси, Дніпра, Ніжина, Коростеня, Рівного, Хмельницького та Ужгорода.




коментарів: 8
  1. Але ж зразу після вакцинації треба хоча б на протязі 3 -х діб поберегтися від скупчення людей поки організм перебудовується. Це ж медики рекомендують!!! А вокзал якраз і є скупченням людей!!! Якийсь абсурд!

    • О! Навіть Олежкові починає доходити. Це прогрес.
      Скоро і мотлох прозріє… може

      • Тут не один Олег, і в нас в Олегів не завжди однакова точка зору, але в даному випадку я підтримую свого тезку, вокзали дійсно не місце для таких процедур.

        • А про тебе взагалі тут не йшлося :)
          На злодієві шапка горить, да олежка-алік? :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця