<

На Закарпатті затримали 20-річного ухилянта з Волинської області з підробленими документами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 4.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
751
/ Коментарі відсутні

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили волинянина призовного віку, який намагався виїхати в Угорщину з підробленими. документами.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинського прикордонного загону.

В пункті пропуску «Лужанка» під час перевірки документів у громадянина, який прямував за кордон, прикордонники виявили сфальшовану довідку для отримання пільг інвалідам, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу. Довідку з ознаками підробки надав 20-річний волинянин.

Ще одну спробу незаконного перетину кордону припинили в пункті пропуску «Дзвінкове». Потрапити в Угорщину за пенсійним посвідченням з ознаками підробки намагався 37-річний киянин.

Про наявність у діях українців ознак злочину, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

Наразі правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до даного правопорушення. Для подальшого прийняття правового рішення, правопорушників передали співробітникам поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок