<

На в’їзді до Києва прикордонники затримали чергового проросійського священника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 3.04.2023 / Новини / , , /
Перегляди
794
/ коментарі 2

3-го квітня на в’їзді до Києва прикордонники затримали двох громадян України. Під час первірки в них виявили компрометуючі матеріали проросійського спрямування.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Під час перевірки громадянина України 1969 року народження прикордонники виявили компрометуючу інформацію проросійського спрямування.

Як встановили правоохоронці – чоловік є уродженцем рф, проте тривалий час проживає в Україні. Чоловік ховав від прикордонників свій закордонний паспорт через відмітки про перетин кордону рф.

Виявилося, що він священник УПЦ мп. У його мобільному телефоні були номери операторів країни-агресорки, листування проросійського характеру та запити про пошук інформації щодо виїзду до рф.

В листуванні чоловік бідкається, що “його син, на жаль, від діда українцем себе відчуває, росія для нього не місце… на жаль”.

В уродженця Луганщини, 1985 року народження, прикордонники в одному з месенджерів виявили інформацію антиукраїнської спрямованості. А в галереї мобільного телефону чоловік зберігав відеоматеріали з концерту в підтримку рф.

Для подальших фільтраційних заходів громадян передали співробітникам СБУ.

Читайте також:

П’яний та без прав: на в’їзді до Києва зупинили священника УПЦ мп з Волинської області

Прикордонники затримали настоятеля храму, у підвалі якого під час окупації одного із селищ на Київщині утримували волонтерів.




коментарів: 2
  1. Невже наша влада ще не зрозуміла,що МПешна секта -це фсбешна структура і вона існує в Україні для пропаганди імперскості кацапської держави ,шпигунства ,передачі даних по розміщенню стратегічних об’єктів і іншої підривної роботи. Може пора подорослішати нашому СБУ і владі ,в нас війна ,яка може бути толерантність до цих запроданців і їх посіпак.

    • Братику-Вовчику, сформовуй зграю і душіть ту нечисть, бо СБУ-шники шось з ними тільки бавляться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа