<

На вихідних через «Ягодин» намагалися нелегально виїхати семеро чоловіків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 21.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
553
/ Коментарі відсутні

Упродовж 18-го та 19-го червня прикордонники Волинського загону припинили сім спроб незаконного перетину українсько-польського кордону.

Троє українців мали намір потрапити за кордон по підроблених документах через пункт пропуску «Ягодин», повідомляють у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Під час перевірки, наданих на контроль документів, інспектори виявили ознаки підробки в тимчасовому посвідченні військовозобов’язаного, військовому квитку та довідці військово-лікарської комісії.

Ще трійко чоловіків призовного віку сподівалися виїхати з країни по закордонних паспортах інших держав. Під час спілкування з прикордонниками, подорожні зізналися, що є громадянами України та мають подвійне громадянство. Правопорушників через кордон не пропустили, натомість склали на них адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП.

А 18-річного жителя Кіровоградщини прикордонний наряд затримав за сто метрів від межі з Польщею. Молодик спробував незаконно потрапити за кордон поза пунктом пропуску.

Проте пильний мешканець прикордоння сповістив про появу незнайомця правоохоронців, які оперативно затримали порушника. За вчинене йому також доведеться відповідати у суді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа