<

На Волинській митниці – найкращі кінологи в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 22.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні
50990-1u

Кінологічна команда Ягодинської митниці – найпрофесійніша в Україні.

Згідно з результатами роботи кінологічних команд за пів року,  Ягодинська митниця Міндоходів посідає перше місце серед українських митниць Міндоходів, – повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

«Команда у складі старшого державного інспектора Миколи Пархомова та службової собаки Альт-Джой, нагороджена кубками і дипломом Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Міндоходів, визнана кращою в Міністерстві», – повідомляє в.о. начальника Ягодинської митниці Андрій Андрейків.

П’ять пошуково-кінологічних команд Ягодинській митниці Міндоходів щоденно задіяні в проведенні митного контролю громадян та транспортних засобів в пунктах пропуску з великим пасажиропотоком. Особлива увага приділяється громадянам які слідують з країн групи ризику, а саме країн Балтійського регіону, Чехії та Нідерландів.

З початку 2014 року, за безпосередньої участі кінологічних команд, у зоні діяльності Ягодинської митниці здійснено майже 10 тисяч оглядів, в результаті чого припинено 56 спроб незаконного переміщення через митний кордон України тютюнових виробів(вилучено понад 50 тисяч пачок  цигарок), чотири  випадки особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу та один випадок психотропної речовини амфетаміну .

Також слід зазначити, що співробітниками відділу кінологічного забезпечення митниці припинено 6 спроб незаконного переміщення медичних препаратів, які містять підконтрольні речовини, та три випадки зброї та боєприпасів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця