<

На Волині зловили на хабарі посадовця Держпродспоживслужби

11:02 | 16.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
530
/ Коментарі відсутні

На Волині правоохоронці викрили у хабарництві посадовця обласного управління Держпродспоживслужби.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили факт організації керівником одного з управлінь Держпродспоживслужби у Волинській області механізму систематичного отримання коштів від працівника підпорядкованої державної лабораторії», – йдеться у повідомленні.

Працівник лабораторії мав щомісячно передавати посадовцю 400 доларів, аби той не втручався у службову діяльність та не проводив позапланових перевірок.

Оперативники затримали посадовця одразу після отримання чергового «траншу» у розмірі 1200 доларів. Раніше був задокументований факт отримання 800 доларів хабаря.

Затриманому посадовцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Викрили корупційну «схему» оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у Львові, та працівниками СБУ у Волинській області. Досудове розслідування триває за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора та Львівської обласної прокуратури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя