<

На Волині зловили 45-річного сутенера з Рівненщини, який шантажував жінок

07:14 | 29.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
465
/ 1 коментар

На Волині затримали 45-річного чоловіка, який займався сутенерством. Відомо, що він шантажував та контролював жінок, також поширював повідомлення про надання інтимних послуг.

Співробітники управління міграційної поліції ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими Луцького РУП, за інформаційно-аналітичної підтримки відділу кримінального аналізу та за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури задокументували незаконну діяльність, – інформує пресслужба поліції Волині.

За фактом сутенерства, тобто забезпеченні зайняття проституцією іншою особою, вчиненими повторно, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України.

Під час досудового слідства встановили, що 45-річний житель Рівненщини, протягом 2023 року, умисно змушував жінок до заняття проституцією, шантажував їх та контролював.

Також забезпечував їх охороною, публікував оголошення з інформацією щодо надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду на відповідних сайтах та підтримував їх актуальність.

Слідчі оголосили йому про підозру за ч.1,2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Триває досудове слідство.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця