<

На Волині затримали торговця зброєю з Кривого Рогу

15:35 | 7.09.2023 / Новини / /
Перегляди
217
/ коментарі 3

На Волині затримали 38-річного мешканця Кривого Рогу, який незаконно торгував зброєю. 

Про це повідомиляє пресслужба поліції Волині. 

Відомо, що зловмисник вже судимий за збут зброї і нині відбуває умовне покарання, однак на шлях виправлення він не став.

«Задокументовано декілька фактів реалізації зброї, зокрема, пістолетів. Зброю поліцейські вилучили та скерували на відповідні експертизи. За місцем проживання та перебування фігуранта правоохоронці провели санкціоновані обшуки, вилучено знаряддя для переробки зброї, комплектуючі, патрони, мобільні телефони та чорнові записи, що свідчать про незаконну діяльність», – повідомили у поліції. 

За силової підтримки спецпризначенців КОРД у середу, 6 вересня, зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині він в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення підозри за статтею 263 (збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.




коментарів: 3
  1. Що значить затримали торговця зброєю? В країні точиться война! Як не сьогодні то взавтра у вікно орк може влізти! Він що задарма ті пістолєти з автоматами мав віддавати??? Негідники!!!!!! Відпустіт героя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя