<

На Волині судитимуть сепаратистку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:51 | 4.07.2020 / Новини / /
Перегляди
58
/ коментарів 15

43-річна мешканка Ковеля у російській соцмережі пропагувала насильство та зневагу до українців. Тепер вона за злочини проти основ національної безпеки України постане перед судом.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими УСБУ в області кримінальному провадженні про розповсюдження 43-річною волинянкою матеріалів із закликами до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу в Україні та вчинення нею дій, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі (ч.2 ст. 109, ч.2 ст. 161 КК України). Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Мешканка Ковеля через свою сторінку у російській соціальної мережі «Вконтакте» розміщувала матеріали із закликами до зміни шляхом воєнних дій в Україні форми правління та державного устрою, перепощувала повідомлення з груп так званих «ополченців Новоросії».

Публікації також містили прояви зневаги, презирства до українців, ображали їхні патріотичні почуття, національну честь та гідність, провокували розпалювання національної ворожнечі та ненависті.

Нині волинянку обвинувачують у вчиненні цих злочинів та невдовзі вона постане перед судом.




коментарів: 15
  1. кажете….”спрямованих на розпалювання національної ворожнечі))))))))))))))))ну-ну

  2. Щоб не було так як з сепаратисткою ”Штепою,що через європейський суд відсужуе справно гроші )))

  3. Правильно зробили, добре було б якби всіх їх пересадили, а то розвилось їх як тараканів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця