<

На Волині прикордонники склали військову присягу

19:33 | 15.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
463
/ Коментарі відсутні

На Волині військовослужбовці, які нещодавно приєдналися до прикордонної родини, присягнули на вірність Українському народові. Зі зброєю в руках один за одним прикордонники проголосили слова військової присяги. 

Про це 15-го березня повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби. 

«Ви вступили до лав Держприкордонслужби – відомства, яке цінує та поважає кожного прикордонника. Нині наші військовослужбовці у складі Сил оборони захищають кордони України. Сьогодні ви стали частинкою великої прикордонної родини, тож носіть з честю звання охоронців державних рубежів, будьте віддані цій почесній справі та Батьківщині», – звернувся до поповнення офіцер прикордонного загону.

Також запрошують громадян приєднуватися до прикордонників та нагадують, що триває набір фахівців різних категорій в прикордонні підрозділи, що здійснюють охорону кордону з Республікою Польща в межах Волині.

Для отримання додаткової інформації просять звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08:00 до 17:00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота